Misszió

Misszió – miért vagyunk?

 

Küldetésünk és feladatunk, hogy tevékenységünk révén partnereink, ügyfeleink hatékonyabban végezzék munkájukat, ezáltal üzleti sikereik növekedjenek.

A Világ Kincse Kft. komplex szolgáltatáskínálatával abban nyújt segítséget a vállalatok menedzsmentjének, hogy a legoptimálisabban tudják meghozni stratégiai és taktikai döntéseiket.

A stratégiánk középpontjában mindig a megrendelő áll. A Világ Kincse partnereivel való kapcsolata a hosszú távú és kölcsönös bizalmon alapszik, melyet több év alatt épített fel szakértelemmel, tapasztalattal, megértéssel és intuícióval. Ez mutatja, hogy a Világ Kincse mennyire érdekelt a megrendelők igényeinek kielégítésében és ez a cég sikerének kulcstényezője is.

Célunk, hogy megrendelőink mindennapjait könnyebbé tegyük megoldást kínálva minden, a profit-hatékonysággal összefüggő helyzetben.

Munkánk során nemcsak megbízóink igényeire és elvárásaira fordítunk kivételes figyelmet, hanem dolgozóinknak is olyan munkakörnyezetet biztosítunk, amely ösztönzi és megfelelően jutalmazza őket, valamint kellemes számukra. A folyamatos fejlesztés kultúráját valósítjuk meg minden tevékenységünkben, a fejlesztés motorjai pedig a kisméretű és motivált munkacsoportok.

Minden tevékenységünket etikus, felelősségteljes, a törvényeknek és szabályoknak megfelelő módon végezzük.

 

Vízió – hová szeretnénk eljutni?

 

Azt szeretnénk elérni, hogy az összes tevékenységi körünket érintő szegmensben, mint hatékony és megbízható értékteremtőre tekintsenek ránk Heves megye és az ország egész területén.

 

A Világ Kincse Kft. értékei:

– az ügyfélközpontúság,

– a rugalmasság,

– az innováció,

– a csapatmunka és

– az elkötelezettség.