Piackutatás

Piackutatás

A Világ Kincse Kft. piackutatási tevékenységét 2014-ben kezdte meg annak érdekében, hogy a legkorszerűbb munkaszervezési megoldások révén, fajlagosan alacsony költségek mellett magas színvonalú marketing szolgáltatásokat tudjon kínálni ügyfeleinek.

Célunk nem pusztán a piackutatás és az elemzés; segítjük megrendelőink stratégiai döntéshozatali munkáját, a vezetői döntések kockázatának csökkentését.

Kedvező paraméterekkel rendelkező, elérhető árú, professzionális minőségű kutatási termékeket, Az élesedő piaci versenyhelyzet miatt a vállalatok menedzsmentjének mindig naprakész és releváns információk birtokában kell meghozniuk stratégiai és taktikai döntéseiket. A Világ Kincse Kft. ebben

nyújt segítséget komplex szolgáltatáskínálatával. A kutatómunkán túl biztosítjuk az egyénre szabott javaslatok kidolgozását, konkrét üzleti, marketing tervek elkészítését, teljes körű tanácsadás nyújtását.

Valódi segítséget nyújtunk ahhoz, hogy a cége jobban megismerje piaci környezetét és lehetőségeit, szolgáltatásának pozicionáláshoz és értékesítési döntéseihez előzetes információt szerezzen, tevékenységéhez pedig folyamatos kontrollt, visszaigazolást, és korrekciót biztosítson.

nyomon követheti értékesítési, promóciós és marketing tevékenységét,

felmérheti a releváns fogyasztói igényeket, elégedettséget és megítéléseket,

értékelheti kommunikációs kampányainak hatékonyságát,

azonnali visszacsatolást és pontos képet kaphat szolgáltatásának színvonaláról,

monitorozhatja a vállalat belső és külső folyamatait,

releváns piaci információkat szerezhet a vállalat stratégiai döntéseihez,

biztosíthatja – fenntarthatja és növelheti – szolgáltatásának minőségét, színvonalát,

hozzáférhet naprakész, speciális elemzésekhez, értékelésekhez kutatási eredményeink által,

megoldási javaslatokhoz juthat a felderített problémákra vonatkozóan.

Munkatársaink a kutatási területek legszélesebb körében szereztek gyakorlati tapasztalatokat, és ezeket együttesen próbáljuk Megbízóink szolgálatába állítani. A kutatási módszerek ily módon létrejövő legszélesebb választékát tudjuk partnerünknek ajánlani.