Üzleti terv készítés

Üzleti tervezés működő vállalkozóknak, cégeknek, vállalkozásoknak.

Működő vállalkozásoknál gyakori, hogy a vállalkozás vezetői, vagy tulajdonosai nincsenek tisztában a cégben zajló folyamatokkal, nem ismerik cégük valós anyagi helyzetét, nem fordítanak kellő figyelmet arra, hogy vállalkozásuk könyvelése rendben van-e. Minden vállalkozás életében előfordulhat, hogy új befektetőre, vagy hitel felvételére van szükség. Ezekhez megfelelő üzleti, és pénzügyi terv elkészítésére van szükség.

A vállalkozás vezetői sokszor nem tudják pontosan, minden rendben zajlik-e a cégben, nem mindig tudják, ki, mennyivel tartozik nekik. Ezek veszélyeztethetik a cég működését. A Világ Kincse Kft. felméri, mennyire rendezett a belső nyilvántartások vezetése, így különösen a számlák, a szerződések nyilvántartása, milyen a vállalkozás szerződésállománya.

Minden vállalkozás életében vannak olyan lépések, melyek betartásával sokat tehetünk cégünk biztonságos működéséért. Különösen fontos bevételeink és kiadásaink precíz nyilvántartása, azok várható jövőbeni alakulásának ismerete. Nem mindegy, kivel, milyen szerződést kötünk, tisztában kell lennünk annak várható következményeivel. Helyesen szervezett működéssel időt, pénzt és energiát takarítunk meg. A Világ Kincse Kft. ezek kialakításához, rendbetételéhez ad tanácsot.

Befektető, új tulajdonostárs, tervezett bevonása esetén általában kell egy üzleti terv. Ugyancsak szükség lehet rá hitelfelvételhez, vagy pályázaton történő induláshoz. Egy jól összeállított, megfelelő információkat tartalmazó üzleti terv birtokában könnyebben találunk befektetőt, ahogy nagyobb az esélyünk arra is, hogy megkapjuk a szükséges hitelt.

A gyakorlatban azt látjuk, hogy sok vállalkozás tulajdonosa, vezetője nem fordít kellő figyelmet vállalkozása működésére, pénzügyi helyzetére. Ha azonban nem fordítanak a háttérmunkára, az aprólékos papírmunkára is elegendő figyelmet, az a vállalkozás bukásához vezethet.

A Világ Kincse Kft. abban segít, hogy vállalkozásuk adminisztrációja, pénzügyei átláthatóak, nyomon követhetőek legyenek.

Ezzel pedig nagyban hozzájárulunk cégük biztonságos működéséhez.