Üzletviteli tanácsadás

Üzletviteli tanácsadás

A mikro-, kis- és középvállalkozásoknak számos problémával – tőkehiány, beszűkült finanszírozási lehetőségek, hektikus piaci változások, csökkenő kereslet, erősödő verseny, kiújuló gazdasági válság stb. – kell folyamatosan szembenézniük. Tapasztalatból tudjuk, hogy mindezek ellenére a problémákra van megoldás: a gazdasági folyamatok jobb átlátása, a piaci reakcióképesség növelése, a nemzetközi trendek megismerése, előrevetítése, a vállalkozás egyéni értékeinek, versenyelőnyeinek felismerése és csatasorba állítása, a potenciális fogyasztói csoportok egyértelműsítése és egy „agresszív” vállalati koncepció kialakítása. A Világ Kincse Kft. ebben tud segíteni.

Üzleti vállalkozások és egyéb szervezetek számára nyújtunk tanácsadást, útmutatást és közreműködő segítséget a vezetést érintő kérdésekben, mint például társasági stratégia és szervezeti tervezés, az üzleti folyamat áttervezése, a vezetés korszerűsítése, költségcsökkentés és más pénzügyi kérdések, marketingpolitika, humánerőforrás-politika kialakítása, gyakorlati alkalmazása és tervezése, termelés ütemezése és ellenőrzés tervezése.

Az üzletviteli szolgáltatás tartalmazhat tanácsadást, útmutatást, és operatív segítségnyújtást az üzleti és közszolgálati tevékenységhez:

– Számviteli rendszer módszere, folyamata, költség-elszámolási program és költségvetésellenőrzési eljárás tervezése.

– Üzletviteli és közszolgálati tanácsadás és segítségnyújtás a tervezést, szervezést, hatékonyságot és ellenőrzést, irányítást, a vezetői információs rendszert érintő területeken.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy minden cég profit-hatékonysága egy vagy több üzletág optimalizálásával és munkaerő-fejlesztéssel tovább növelhető.

Kívánságra teljes hatékonysági átvilágítást végzünk, melyből egyértelműen megállapítható, hogy céges folyamatait érdem

Célunk, hogy tevékenységünk révén partnereink, ügyfeleink működési hatékonysága és ezáltal üzleti sikerei növekedjenek.